Fitness Voigt Corona Virus

Tiel, 20 maart 2020

Beste leden.

In reactie op jullie hartverwarmende reacties op de verstuurde brief van 18 maart jongstleden: Ontzettend bedankt voor jullie begrip en sympathie. We zien jullie steun niet als vanzelfsprekend, wij waarderen jullie bijdrage enorm.

Het beste scenario is dat alles spoedig weer normaal is. Zo niet, dan hopen we dat er snel helderheid is met betrekking tot de overheidssteun. Op dit moment is het nog onduidelijk hoe de steunmaatregelen van de overheid er precies uit gaan zien. We weten ook nog niet welke ondernemingen daarvoor in aanmerking gaan komen.

Het belangrijkste is dat we allemaal ongeschonden de crisis doorkomen. De rest is van ongeschikt belang.

Hopelijk tot snel en in goede gezondheid.

Familie Voigt.


Tiel, 18 maart 2020

 

Beste leden. 

De Corona crisis heeft ons allen aanzienlijke problemen gebracht.

Op dit moment is het voor iedereen belangrijk om deze crisis serieus te nemen en te doen wat nodig is om deze crisis te boven te komen. De noodzaak van vergaande maatregelen is duidelijk. 

Wij hopen dat jijzelf en degenen die jou lief zijn deze periode zonder nare gevolgen, doorkomen. Daarbij kunnen wij nauwelijks zeggen hoe vervelend wij het vinden om jullie momenteel niet meer in onze sportschool te zien.
Met zijn allen komen wij dit te boven en hopelijk kunnen wij over enige tijd ons normale leven weer op pakken.
Om dit voor Fitness Voigt ook mogelijk te maken vragen wij jullie waar mogelijk het lidmaatschap door te laten lopen. Wanneer jijzelf door de Corona crisis ook in financieel zwaar weer terecht bent gekomen kun je een mail sturen naar info@fitnessvoigt.nl 

Wij snappen dat we veel van jullie vragen, maar hebben jullie hulp echt hard nodig om straks weer gezellig met zijn allen in de sportschool te kunnen sporten.
Grote dank aan iedereen, maar we hebben ook begrip voor degenen die zelf in financiële problemen zitten.

We hopen jullie weer snel en in goede gezondheid in de sportschool te mogen verwelkomen.

Zorg goed voor jezelf.

Familie Voigt.